Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

marți, 3 iulie 2012

Tutorial Ninja

Salutare pinguini!

Aici va voi arata cum puteti deveni un ninja, regulile jocului, cum sa acumulati centurile si masca neagra.

Cum sa devii un ninja

Pentru a deveni un ninja trebuie sa mergeti la Dojo Courtyard si sa mergeti inauntr-ul Dojo-ului. Puteti face meciuri fie stand pe un covoras si asteptand alt jucator, fie ducandu-va la Sensei si dand click pe butonul
 "Earn your belts" ("Castigati centurile") . Va recomand sa va duceti la Sensei, deoarece veti incepe un meci mai rapid.

Regulile

Regulile sunt simple:


(Focul bate Zapada; Apa bate Focul; Zapada bate apa)

Daca amandoi dau acelasi element, castiga cel cu numarul de pe card mai mare.

Pentru a castiga un meci, trebuie sa aveti fiecare element de culoare diferita

Sau puteti avea acelasi element de culori diferite 


Exista si niste carti mai puternice, care au numarul 10 si stralucesc. Veti avea 4 carti de acest fel in fiecare pachet, din toate elementele. 


Centurile


Centurile sunt in numar de 9: alba; galben; portocalie; verde; albastra; rosie; mov; maro; neagra, in ordine crescatoare. La inceput, nu veti avea nici o centura.

Ca sa castigati centurile trebuie sa invingeti alti pinguini in jocurile de Card-Jitsu. Trebuie sa stabiliti 88 de victorii pentru a ajunge la centura neagra. O data ce castigati o noua centura, o veti avea in inventar, putand sa o purtati.

Masca

Masca o castigati invingand Sensei-ul. Duceti-va la acesta si dati click pe "Chalenge Sensei"("Provoaca Sensei-ul"). Nu veti castiga din prima, dar il veti bate pana la urma. Deobicei, daca stabiliti o victorie, veti castiga meciul. O data invins, Sensei-ul va va  da masca, iar aceasta va aparea in inventarul vostru.

Iata un video facut de mine prin care il bat pe Sensei. Imi pare rau ca nu se vede prea bine, dar am filmat cu  primul program pe care l-am gasit pe internet.  Am reusit din a 6-a incercare. Bafta si voua!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu